jueves, 5 de noviembre de 2009

HALLOWEEEEEEN'S MAGIC NIGHT


Ja un cop vam tornar a Victoria, i amb el deures ben fets, ens vam dirigir a la posada on pasariem aquella ultima nit a la illa, la nit de Hallowen. Dormiriem en un zulo molt baratu a la mateixa cituata de Victoria .

Un cop deixat l'equipatge , i ben entrada la nit vem baixar al bar de la posada a on vem pendrens un parell de cubates i vem decidir de sortir a donar una volta per veure quin era l'ambient a la ciutat durant la nit de Hallowen .

Era increible veure la cantitat de gent jove disfresada que hi havia, fins hi tot els Homeless anaven disfresats , i les noies semblaven desafiar les baixes temperatures amb vestits molt provocatius , es notava que era una nit especial.
I tambe ho seria per nosaltres.
El centre de la ciutat el teniem molt vist i vem decidir creuar cap a una zona encara desconeguda pe nosaltres desde on es veia el parlament iluminat de nit .

Al asentarnos per contemplar la ciutat una olor molt familiar ens va atreure la atencio .
Mmmmmmmmmmm ... Joder tiu quina olor a Maria .
En el banc del cantó hi havia un home amb la seva dona fumant-se un petardo , ( no era la primera vegada que oloravem maria , es bastant habitual anar caminant i olorar a porro , esta molt acceptat el tema, Quina sort eeeee.... ?! ) , pero si seria la primera vegada que la provariem.
Despres que el señor ja casi no pogues parar de tossir , ens va mira i ens va preguntar si en voliem . Quines preguntes que te ! Xiii. Nosaltres tambe vam acabar tossin. Normal, no hi posen gens de tabac els burrus. Amb un somriure a la boca despres de fumar una miqueta i amb les copes del bar encara al cap, ens vam dirigir fins el centre un altre cop. No vam fer casi 500 metres que en un grup de joves ens va preguntar si voliem comprar herva. Aquella nit de Hallowen si que ens va sorpendre, teniem una mica de fumar i ens vam dirigir al punt mes maco que haviem vist de la ciutat, la costa que donava al pacific, a fumar tranquilament.
Tot semblava un conte, lluna plena, un cel clar i sense una sola brisa.

Després d'aixo ens vam dirigir al barri residencial de Victoria, on algunes cases estaven adornades amb motius de la nit. Carbaces molt originalment tallades iluminaven els porxos. I els nens disfresats demanaven caramels de porta en porta. Aixi que vam decidir donar un tomb i descobrir aquesta tradicio totalment desconeguda per a nosaltres.








Vam acabar en unes grades d'un camp de football fen el capullu que es el millor que savem fer.




No hay comentarios: