miércoles, 11 de noviembre de 2009

Fuera de mi pueblo , forastero !



Després d’haver passat la nit davant l’escola publica de Wells , a on vam trobar sorprenement connexió a Internet d’una red desprotegida , de la qual se’ns van fer fora al cap d’un parell d’hores amb un missatge no gaire amistós “ Fuck off , you in the Shool Parking “ .

Ens vam posar en camí cap a Bakerville , un poble històric que recreava els primers temps de la febre del or .



Al estiu esta ple de gent vestida de època , que fan representacions i espectacles , però aquestes dates esta bastant parat , però es pot visitar igualment.

Es realment autèntic , allà ens trobàvem sols ,caminant per els carrers nevats i guaidint com dos nens amb un poble per nosaltres sols .











Sorprenentment els xinos ja estaven allà en aquella època , amb el seu barri propi inclòs .



Les cases encara que estaven tancades , podies veure la decoració del interior a través de les finestres i algun que altre monigote escenificant moments de la època .





En acabar , ja que estaven rodejats de neu no vam trigar gaire a treure la joguina ideal per aquest moments l’ snowskate , i en fer una rampeta a on passar l’estona .







Un cop ja cansats ens vam decidir , posar-nos en marxa cap a Wells , però abans volíem veure les fotos que havíem fet .


Estant aparcats i dins la furgoneta , de sobte uns forts cops al vidre cridarien la nostre atenció , era el poli del dia anterior que ens deia de males maneres que sortíssim immediatament de la furgoneta , i ens demanava els passaports com si haguéssim matat algú.


Ens acusava de ser Hackers informàtics i ens deia que la nit anterior , aparcats al cole públic ens havíem connectat il·legalment desxifrant la clau de seguretat de 16 dígits d’un ordinador privat .


Eeeee.....?


Ens deia que per això podríem anar a la presó durant 10 anys i ser deportats al nostre país , sense opció de tornar mai mes a Canada . Li vam intentar fer entendre que no teníem ni idea de fer aquest tipus de coses . I li vam ensenyar l’ordinador i exactament el que havíem fet la nit anterior per connectar-nos . ( El que fem sempre , si trobem una red desprotegida , ens connectem , i si sona la campana , dons de puta mare)


Deia que li estàvem prenent el pel , perquè ell i el home que ens havia denunciat eren els únics “experts ” en informàtica del poble .


Un cop una mica mes calmat , i amb la fotos dels nostres passaports , va decidir deixar-nos marxar sense cap conseqüència .


Ens va preguntar quan de temps teníem previst de passar a Wells , li vam dir que aquell mateix dia volíem marxar cap a Prince Gorge .


Policeman : “ Go to Prince Gorge , and there , steal all the Internet you want”


En poques paraules , ¡ FUERA DE MI PUEBLO , FORASTERO !


PD: No trobareu cap fotografia de Wells ja que se’ns van treure les ganes de quedar-nos per allà , de totes maneres l’únic interès turístic que te son cases pintades de colors estridents .


I un munt de REDNECKS !

6 comentarios:

Inurria dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Inurria dijo...

xDDDD

Després ens pinten a les pelis que EEUU és antagònic a Canada... però són igual de flipats i peliculeros, home!!

Ara ja, en aquest punt... em comenceu a donar una mica d'enveja (Qbo cabrooooon!! jo volia fer vias ferratas i te m'has avançat!!). Quan vingui a l'estiu (si, encara tinc intencions de fer-ho) em portes als llocs més flipants que hagis vist, fet?

Estic flipant bastant. Tot i que trobo una mica a faltar una òptima qualitat fotogràfica, tot i que les fotografies en el tamany que les veig jo (no se m'amplien) no s'aprecia bé l'encant, tot i que cada cop són més guapes (si no critico alguna cosa, exploto). I també trobo a faltar algú que us faci la tasca d'edició (sobretot deixeu de posar avanç per dir abans... si voleu dir que heu fet algun tipus d'avenç... si seria així, però amb e). M'ofereixo voluntària per passar-vos les cròniques a net, sense faltes i posteriorment passar-vos el treball complert per a que pugueu enquadernar-ho i fer el vostre "diario a bordo", el qual podreu ensenyar als nets.


En fi, que estic super contenta de que tot vagi tan tan bé i encaminat. Que no sou gent de passar-ho malament i això ho esteu exprimint al màxim i que espero que segueixi per tot el temps que vulgueu estar per allà. Vigileu no robar més connexions i ser deportats!!!


Un petò a tots dos, parejita :)

Unknown dijo...

Va parir!!!!

Cada cop es fa més gran l'aventura!!! Són espectaculars les fotos, m'entren ganes d'anar jaaaaaaaaaaa!

Recordeu que una bona manera d'enrecordar-se per on es passa, és fer la foto a la tapa del clavegueram! normalment hi ha el nom del poble/ciutat grabat!

A DISFRUTAR!!!!

Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Albert 'Liza' dijo...

increible la historia de la poli. de debo us van tractar de hackers? estan boixos!

vane dijo...

Olllleee!!!!........quina enveja que em doneu!! ( de la bona evidentment ;P)

Increïble nois...m'ho he passat d'allò més bé!! no deixeu d'escriure i explicar-nos com van les vostres aventures...que si intriga, riures... SENSE PARAULES!!

A disfrutar s'ha dit!