sábado, 1 de mayo de 2010

To the top of the mountains to the depths of the sea


Haviem tornat a casa , molt a pesar nostre pero ja erem aqui, un altre cop ,
No haviem planejat aquesta part del viatje , "el retorn a casa" , crec que tampoc
durant el viatje de tornada ens voliem fer a la idea de que tornariem a estar tan aviat a la casella de sortida de nou .

Estavem tan be a Canada , que ara en sentir parlar la gent de nou en español se't feia estrany
i era dolorosament familiar .
En arribar de nou al poble , semblava que no hagues cambiat res desde que vem marxar i ens feia la sensacio d'haver estat nomes dues setmanes fora.

Tenies que fer l'esforç de tancar els ulls i recordar totes les aventures a Canada , i pensar que no havia sigut cap somni , si no que ara formaven part del record .
Havia pasat del present al pasat massa rapid i amb la sensacio de haver-nos deixat feina pendent per fer en aquell pais .

( Veure la Aurora boreal , les balenes blaves i les orques , Els ossos pescant salmo , Fer una excursio d'una setmana o mes amb canoa per els inumerables llacs que alla hi han i encara ens quedava mes mig pais per recorrer..... ara tot aixo estava en la bossa dels " Must do" )
Era momen de fer balanç d'aquest ultims mesos i seguir pensant en el futur .

Durant aquest dies per aixo em va donar temps de anar visitant colegues del poble , explicar aventures cosa que va ser facil ja que si havien lleguit algo del bloc ,sabien casi tot el que haviem passat ,aixi que nomes era explicar detalls i rememorar aventures i celebrant sopars a tort i a dret .


I encara que sembli mentida l'unica cosa a part d'anar a veure als colegues i rotant del sofa d'un al sofa del altre ,durant aquestes dues setmanes l'unic que vaig fer , va ser anar amb bici i passejar a la Lola .


I com no oblidar-me de les ocasionals visites a l'estanc per veure a l'Ari , un bombonet que segur que esta farcit amb el mes ardent dels licors . Aiiiiiiiiii ...

Per primera vegada tenia clar que volia fer amb la meva vida, simplement treballar sent feliç i viatjar per tots els llocs del mon que sigui posible, no m'importa cobrar mes o menys mentres estigui content amb el que faig .

Ara a tenia un titol de monitor d'esqui per poguer treballar arreu del mon amb un titol valid i un domini del angles considerable , Ara be , despres de passar una temporada amb molesties i dolors als peus i als genolls, no estaba disposat a fer una vida nomes dedicada al esqui tot l'any .
Aixi que ara tocabava buscar un treball/ titol internacional per poguer treballar al estiu , a poguer ser relacionat amb la docencia i sobretot que sigui al aire lliure .

Ja posats a escollir ... on s'esta millor al estiu que dins de l'aigua . Enlloc oi ?


Dons no vaig trigar gaire a buscar un curs que em permtetès de fer aixo , el resultat :
Curs de submarinisme de 8 setmanes a Ibiza , mes concretament a Es Cana per ser "Divemaster" .

I pot ser si hi havia sort encar tobaria un treball d'estiu a la illa , mai se sap .

Els camins d'en Qbo i l'oscar es separaven , ara tocava que cadascu es busques la vida i fes calaix , fins l'hivern vinent

Una ultima excursio amb la Lola per veure el poble desde la serra de Marina ...


I sense adonar-men ja havia arribat el dia de marxar a Ibiza .

4 comentarios:

Iguana Humana dijo...

OOOOOscaaaaaaaaaaaaar!!!! que no ens vam poder acomiadar tio!!
he estat mooolt liat aquest cap de setmana!!!
Una abraçada, quan tornis tindre un equipas de BloodBowl ja ens fotrem unes partides!!! que tinguis sort a Eivissa.
i Merci per l'empenta i el motivar-me a complir els somnis d'un mateix!!!

Ens veiem per el món!!!! ;)

Las Mutantes del Besòs dijo...

Ieeeeeeeeee!!!! que pasa mestre, qui diria que ara ens hem de comunicar per aqui eh? Com va tot? com ha anat el primer dia del curs? Veig que t'has currat lo del blogg. ole! ets un acha. Bueno tio, espero xerrar algun dia amb tu, de moment a apendre i disfrutar i disfrutar aprenent i apendre a disfrutar mentres o disfrutes tot. bueno tu ja m'entenç tio, que em lias! Una abraçada ben forta i anims!!!

Xavi Conesa dijo...

No pares nen ;) . Gaudeix del curs i d'eivissa. Ens veiem d'aquí unes setmanetes per ses illes... qui sap si jo amb veler i tu amb tot l'equip de submarinisme.
Cuida't crack, and be happy!

Las Mutantes del Besòs dijo...

Ostres, ara un altre cop a mirar el blog jejeje

Cadascú té els seus somnis i cadascú em de lluitar per aconseguir-los. Ets un gran exemple en aquest sentit.

EIvissa estar més aprop que Canada, així que una escapadeta a les illes molaria! jejejeje

una abraçada!!!