sábado, 1 de mayo de 2010

Leaving on an airplane ....


Els snowboarders ja havien aconseguit el seu nivell 2 , tots van aprovar Tim Tim en Corey i en Qbo , ara ens tocabava als esquiadors , de mentres els surferos tenien una competicio , el cap de setmana "Easy rider cup" .

Es tractava de un boarder cross , pero nomes per snowboarders , seguint per un Slope style i una Rail jam , desgraciadament nomes hi han fotos del boarder cross.


Aqui tenim a les tres maries en Corey en Tim tim i en Qbo , preparades per fer el boarder cross.


I perque dic desgraciadament que nomes hi ha fotos d'aixo , es perque en la Rail Jam , que per als que no son entesos seria una competico pero nomes de grindar rails .
dons en aquesta competi el nostre amic Corey es va fer una grindada en un calaix inclinat i sortint fent un Frontflip , Menuda cabra !!!

I jo de mentres anava fent algunes poderoses amistats .... ni mes ni menys que el señor dels Sith, en persona evadint-se de les seves obligacions galactiques .... ja ho veus , el mon es un mocador ... Juo juo juo .


L'entrega de premis , anava per sorteig es a dir que no importava la posicio en la que acabesis , perque tots els premis mes de 10.000 $ es sortejaven entre tots els competidors , en poques paraules tothom va aconseguir un premi , incloent els nostres benvolguts snowboarders .



Despres d'aquest cap de semana els equiadors estavem en plens examens , pero per la tarda encara teniem temps lliure i aprofitant una ulima nevada , vam montar un petit quarter , fet amb dues bobines de cables , una per agafar velocitat i l'altre fent de quarter propiament dit .


I per acabar de rematar la jugada just al canto teniem la barbacoa a on rostir Marshmellows i salsiches per recuperar energies .


Aquesta setmana era la ultima que passariem a Panorama , en acabar la setmana tots els esquiados que feiem el nivell 2 , aprovariem .

Els Snowboarders van anar a saco durant tota la setmana i l'ultim dijous en Qbo es dislocaria l'hombro intentant el backflip . Aqui s'acabava la temporada per en Qbo , pero amb tot el que veniem a fer completat . Per sort no va ser res mes greu .

L'ultim divendres va estar nevant el que ens va permetre el disabte de fer unes ultimes baixades de luxe i una ultima excursio a jessy's Monster per despedir-nos de Panorama.

El diumenge es va celebrar la Slush Cup que com veureu a continuacio es tracta d'intentar atravesar una piscina de 12 metres o mes d'aigua , amb els esquis .
Em va tocar sortir el primer de la competi sense opurtunitat de veure ningu fer-ho avans i sense haver-ho provat mai tampoc .

i........


Xoooooofffff.....


Eren les 12 del migdia i estavem a 2 o 3 sota zero , vaja que vaig quedar congeladito , congeladito .Vaig passar força fred pero ho tornaria a intentar sense persar-m'ho dues vagades .

I finalment... la ultima nit de festa al T- Bar

Jo en Nacho i la Katryn , monitora d'esqui ...

Un finlandes ....

El oliver i la Larissa , tambe monitors ...


El crack d'en Corey ....

En Tim tim i una escosesa ....


El Pablo de Chile i en Qbo ...

Otro chileno con los amiguetes ...

La parejita , En Qbo i la seva amiga Checa Anetta ...


El nostre veï sense mascara , jejejej . I..... com tot en aquesta vida , es va acabar igual que va començar sense adonar-s'en .

Al mati vam anar al riu on ens vem tobar amb en Qbo que venia de despedir la seva amiga , els tres vem fer uns porrets pensant en aquesta maravellosa temporada .

L'ultim dia va ser molt tranquil descansant i vem passar la tarda amb en Corey i en Tim tim
iun sopar tots junts , ens vam despedir dels companys com que teniem que marxar a les 5 del mati no vam dormir , per lo menys jo .

A les 5 abandonavem L'edifici Tamarak ,dormits , cansats , pero amb la sensacio javer viscut una experiencia unica . I ganes de veuren's de nou algun dia , si pot ser l'hivern que be millor .

Estic orgullos d'haver visitat aquest païs i conegut a tanta gent , que a partir d'ara ja formen part de la nostra vida.


¡¡ GOODBYE CANADA , GOODBYE TAMARAK 414 !!

No hay comentarios: