martes, 9 de marzo de 2010

Tamarak 414




En la nostre estancia en l'edifici de Tamarak, la nostre casa provisional , les habiem vist de tots colors ja que cada cap de setmana , venia gent de Calgary i els voltans per fer festa grossa , la majoria de gent es jove aixi que el jaleo esta asegurat . I el T-Bar era el lloc de reunio i festa , a on ens enborratxavem e intentavem pescar alguna cosa .

Petits exemples ... Un tio que es va posar al sostre de l'entrada del edifici amb l'snowboard per saltar .


Una vista nocturna dels edificis on es troben les piscines d'agua calenta i el jacuzzi al aire lliure a on anem a fer un banyet semanal per treuren's el cansansi de sobre .


Alguns caps de setmana fins i tot tenim concerts en directe a peu de pistes , a on poder disfrutar del solet , bona musica i una xocolata calentona .


Tambe de tan en quan es sortia a fer alguna excursioneta pels voltant a on poder veure la muntanya desde altres punts de vista


Fins hi tot alguna excursio en solitari per pensar i posar les coses en ordre .


Sense deixar d'esquiar , buscant nous drops , amb en Nacho , Qbo , Corey i Tim


Una d'aquestes memorables nits va ser el dia que vam despedir en Marcus un amic d'Anglaterra que s'en tornava cap a casa d'espres d'haber completat el curs de Ski Patrol .


Que per cert en Nacho tambe habia aconseguit . Ara vivint a casa erem un monitor d'esqui un d'snowboard i un de Ski patrol , juntament amb el fet de que portavem tota la temporada aqui , ja ens podiem considerar autentics locals .


Tornant de nou a aquella memorable nit , com sempre en Disco Stu es una caixa de sorpreses i mai he conegut ningu , tan preparat per muntar festes. Aquesta nit va treure un cocodril d'un joc de taula , i tenia el seu propi joc de beure .


El joc era ben senzill , anar apretant les dents del cocodril i si et mosega dons, tens que veure
2 dits de la veguda que tens a les mans.


I si falles al calcular o be no ho aconsegueixes, tens per posar-te " The pants of Shame " o el que be a ser " Els calçotets de la vergonya" . Que com podeu veure a continuacio els va acabar portant quasi tot el bar .


Aquest xaval que apareix a continuacio es en Jeff un dels jefes de l'Ski Patrol , que ens va donar el curs de 1st Aid . Com podeu veure , a la festa s'hi apuntaba tothom .


El nivell de borratxera , com era d'esperar cada cop era mes gran .


Era dilluns , el que significava Jam sesion , i finalment en Nacho va decidir a pujar a tocar amb un altre dels locals .


Evidentment en Qbo no trigaria gaire a sumar-se al improvitzar grup musical


Al final podem dir que quan el Qbo va agafar la pandereta , ell seguia el seu propi ritme , degut segurament a l'alta quantita de cervesa ingerida .


A si clar que encara no hem dit que aqui no val la pena de demanar un cubata ja que la quantitat dalcohol es irrisoria , aixi que solem compra un jose Cuervo o be Un Capitan morgan ( ron ) i començar la festa a casa i cuntinuar despres amb cerveses al T-Bar , Ja que demanar un Jarra de cervesa es el mes economic i dura mes.

Pero aquella nit encara estava lluny d'acabar .

Al sortir a fumar al pati del bar vam coneixer a una mexicana i dos canadencs .... i una cosa porta al altre , aixi que un cop ens van fer fora del Bar a les 2:30 del mati , encara hi habien ganes de festa aixi que la vam continuar al la nostre habitacio .

Aqui teniu una instantania de com anavem de contents al ascensor.


Musica española , un vinet , uns porrets i que continuï la festaaa .


I un cop la gent va marxar , amb un considerable estat etilic , vam fer un decobriment en el pasadis del nostre edifici . La guinda del pastel ...


No sabem com aquest tiu va acabar amb gallumbos assentat devant de la seva porta i borratxo com una cuba ,¿ era una putada o un despiste de borratxo ? .
La veritat que no ens imporatava gaire , en Qbo i sobretot en Corey , van aprofitar la ben entesa i li van fer un book fotografic com deu mana .


La nit acabava a altes hores de la matinada amb en Qbo revolcant-se per terra sense para de riure despres de l'experiencia amb el Homeless del pasadis .

Good times .... good times .


I al mati ...... a esquiar , esquiar i esquiar . buscant bones fotos , he intentant cada cop drops mes alts.

Pero tens que estar al lloro per on et tires quan ha nevat .El perill d'allaus es elevat ja que la neus es com sucre i cau tot quan i passes per sobre . Ja us ho puc assegurar , jejeje .


De tant en quan per aixo surt alguna foto que fa goix de veure-la un i un altre cop


I evidentment per la pista , quan no esta gelada es pot practicar una mica de Carving i disfrutar de les poques pistes trepitjades de l'estacio

4 comentarios:

Unknown dijo...

Terriiiiiiiiiiiiiible! sou uns cracks!!!

ara falta algún video espectacular!!! per veureus en moviment!!

una abrazada

Vankūvera dijo...

What the heck are you doing there guys??? :D :D :D

- animal-print boyshorts? Why?
- who's the naked guy?
- you ARE having fun, right???? !!!

Cheers

See ya

Las Mutantes del Besòs dijo...

Yeah!! Having fun. Good times. Few crazy nights in Tamarak 414.

Ishac dijo...

qui us va parir... no et va malament la vida per allà no Oscar? Apa, records des de Copenhagen!

Ishac